HTML

Több mint pince

The cellar a világ 15 országából eddig 112 vendéget fogadott. Aki volt itt az tudja mit jelent, aki nem az kicsit megérezheti ennek a helynek fílingjét. Ezt a blogot szeretném felhasználni az itt megkóstolt borok és egyéb itókák bemutatására, az itt járt emberek véleményének figyelembevételével. Évente megrendezésre kerül a "The Celler Award" kiosztása. Itt a legjobb haza és külföldi borok jutalmazzuk. Figyelem: szigorúan amatőr felhasználásra alkalmas ez a blog. Aki tudja mit jelent a dekantálás az olvassa az alkoholistát. De aki tudja hol van Kána az maradjon itt.

Friss topikok

Linkblog

A Thrivent csoport

2007.05.14. 10:29 KleinDean

Az első amerikából érkezett csoport a Thrivent biztosító társaság és az ELCA az amerikai evangélikus egyház közös szervezésében érkezett a városba így a pincébe is. A javarészt egyetemi tanárokból alakult kis csoport lelkesen vette birtokába a pincét. A magyaros lángos elfogyasztása után a Jackfall pince remekeit kóstolták meg.
Chardonnay, Rózsabimbó, Cabarnet Savignon majd végül a Szekszárdi  Bikavér a Takler pincéből. Azt hiszem valaki kijelentette, hogy ő csak édeset iszik, ő a teszkóban vásárolt tokajival kellett, hogy beérje.
Az est jól sikerül. A pince első borvacsorájára került sor. A vendégek nagyon jól érezték magukat.
http://thecellar.blog.hu/media/Trivent csoport.JPG
A visszajelzések is ezt mutatják a későbbiekben idézek is a lapjukból, amit Csikágóból hazatérve írtak.
A teljes kiőrlésü magyaros lángos ideális étek a jó borok mellé. Az est fénypontja a térkép volt ismét, amikor a csoport megjelölte Csikágót.
http://thecellar.blog.hu/media/A híres térkép.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: szekszárd chardonnay villány takler thrivent rózsabimbó cabarnet savignon csikágó

A bejegyzés trackback címe:

https://thecellar.blog.hu/api/trackback/id/tr35151846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása