HTML

Több mint pince

The cellar a világ 15 országából eddig 112 vendéget fogadott. Aki volt itt az tudja mit jelent, aki nem az kicsit megérezheti ennek a helynek fílingjét. Ezt a blogot szeretném felhasználni az itt megkóstolt borok és egyéb itókák bemutatására, az itt járt emberek véleményének figyelembevételével. Évente megrendezésre kerül a "The Celler Award" kiosztása. Itt a legjobb haza és külföldi borok jutalmazzuk. Figyelem: szigorúan amatőr felhasználásra alkalmas ez a blog. Aki tudja mit jelent a dekantálás az olvassa az alkoholistát. De aki tudja hol van Kána az maradjon itt.

Friss topikok

Linkblog

A kezdet.

2007.01.09. 17:40 KleinDean

1838-ban egy csodálatos pincét építettek őseink. Úgy gondolták, erre itt az alföld és az ország közepén szükség lesz. 169 éven keresztül krumpli, répa, gyökér tárolására használták. Míg el nem jött 2007 január 6-a délutánja. Ekkor Dani fiammal elhatároztuk csipkerózsika álmából felélesztjük a pincét. Hiszen egy ilyen szép műalkotást nem veremnek álmodott meg az alkotója: boros pincének született. Azzá kell lennie!
Most négy képet akartam felrakni, de erre még türelemmel várni kell a több ezres olvasótábornak.




















A lényeg az, hogy 130 kiló döglött  disperzit  és rohadt krumpli kipucolása után már volt hely a magvas gondolatok .





















Megfogalmazódott a cél: olyan legyen ez a pince, hogy egy jó vacsorát örömmel fogyszthasson el ott felnőtt és gyerek egyaránt.
Folyt. köv. 

Szólj hozzá!

Címkék: danika 1838 műalkotás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecellar.blog.hu/api/trackback/id/tr34151352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása