HTML

Több mint pince

The cellar a világ 15 országából eddig 112 vendéget fogadott. Aki volt itt az tudja mit jelent, aki nem az kicsit megérezheti ennek a helynek fílingjét. Ezt a blogot szeretném felhasználni az itt megkóstolt borok és egyéb itókák bemutatására, az itt járt emberek véleményének figyelembevételével. Évente megrendezésre kerül a "The Celler Award" kiosztása. Itt a legjobb haza és külföldi borok jutalmazzuk. Figyelem: szigorúan amatőr felhasználásra alkalmas ez a blog. Aki tudja mit jelent a dekantálás az olvassa az alkoholistát. De aki tudja hol van Kána az maradjon itt.

Friss topikok

Linkblog

A legnagyobb beruházás

2007.05.09. 11:05 KleinDean

A pince 4 hónapja kezdte meg másodvirágzását, de ugyan olyan verem érzése van benne az embernek. Nem volt nehéz rájönni, a "döngölt parketta" . A kert végében egy több mint száz éves raktár, kocsiszín egyik része épp ekkor került lebontásra. Az onnan megmentett "Greksa" tégla ideális egy ilyen pince padlózatába.
http://thecellar.blog.hu/media/Pince 2007 Május 8. bontott téglák
Marosi homok, cement, tégla, egy kis nedvesség a földből, kb 5 liter bor, 500 tégla és a pince igazi pincévé lett.
A bor nagyrésze a cementtel keveredett össze, kissebbik része az építő mester szomját oltotta. 4:1 arányban a cement javára.
http://thecellar.blog.hu/media/Pince 2007 Május 8. cementes homok

Szólj hozzá!

Címkék: bor tégla pince

A bejegyzés trackback címe:

https://thecellar.blog.hu/api/trackback/id/tr68151892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása