HTML

Több mint pince

The cellar a világ 15 országából eddig 112 vendéget fogadott. Aki volt itt az tudja mit jelent, aki nem az kicsit megérezheti ennek a helynek fílingjét. Ezt a blogot szeretném felhasználni az itt megkóstolt borok és egyéb itókák bemutatására, az itt járt emberek véleményének figyelembevételével. Évente megrendezésre kerül a "The Celler Award" kiosztása. Itt a legjobb haza és külföldi borok jutalmazzuk. Figyelem: szigorúan amatőr felhasználásra alkalmas ez a blog. Aki tudja mit jelent a dekantálás az olvassa az alkoholistát. De aki tudja hol van Kána az maradjon itt.

Friss topikok

Linkblog

Első külföldi vendég

2007.03.09. 20:50 KleinDean

James Brean személyében megérkezett A Pince első külföldi látogatója. A repülőtérről egyből ide jött. Este 10 után érkezett a gépe így egy kicsit fáradt volt. De ezekkel a szavakkal jellemezte a látottakat: It's amazing. What a Celler! What a surprise!
A kenesei bor elfogyasztása után csak annyit mondott: More!!!
Micsoda kezdet.
Ekkor vendégem a térképen elhelyezhette zöld fejű rajzszögét London külvárosát jelölve.
A legnagyobb tradíció is elkezdődött valamikor.
The Celler since 2007

Szólj hozzá!

Címkék: bor angol kenesei

A bejegyzés trackback címe:

https://thecellar.blog.hu/api/trackback/id/tr64151518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása